Samsung SM-B310E Türkçe Yazılım Yükleme Z3XBOX

Samsung SM-B310E telefonun yazılımsal sorunlarını ve çökmüş açılmayan telefonlarınızı yazılım yüklemesi yaparak tamir edebilirsiniz.Biz Yazılım yüklemesi işlemini z3xbox cihazı ile yapacagız tabiki bu işlemi diğer box cihazları ilede yapabilirsiniz.
Siz normal kullanıcı iseniz elinizde z3xbox cihazı yoksa bir Telefon Tamircisine Teknik Servise gitmeniz ğerekecektir.
Z3XBox bir Samsung box’ıdır. Diğer samsung boxları ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Yüklemesiniz Yapacagımız Türkçe Dili mevcut olan B310EJVNF1_OJVNF1 yazılımını z3xbox support tan veya BURADAN indiriniz.
İndirdiniz dosyayı RAR dosyasından çıkarın.
Z3XBOX programını Açın.
Z3XBOx tan SM-B310E modelini seçin.
Port kısmına Z3XBOX comport seçin.
dranga bölümüne 921600 seçili olsun.
PDL - NV - SSBOOT - PS -CSC Bölümlerine indirdigimiz yazılım dosyalarını seçin.
Flaş tuşuna basmadan önce USB kaplo PC bağlayın Telefon kapalı ve bataryası Takılı olmadan Flaş Tuşuna basın SM-B310E Telefonunuzun Orta tuşa Basılı USB kaployu bağlayın Telefonu otomatik görecektir Telefonu Gördügünde telefonun bataryasını takın ve yazılımın bitmesini bekleyin.
Seçilen Model: SM-B310E Seçilen Port: COM9 Z3X BOX Serial Port Seçilen Port Hızı: 921600 Telefon Bekleniyor... Bulundu COM16 FDL Gönderiliyor... Tamam Telefona Tekrar Bağlanılıyor... Tamam NV Okunuyor... Tamam Kaydedilen Yer C:\Program Files\Z3X\Samsung\SamsungTool\Backup\nvitem_SM-B310E_27-8-2015_11-32-16.bin Gönderiliyor SSBOOT... Tamam Gönderiliyor PS... Tamam Gönderiliyor CSC... Tamam Siliniyor FLASH... Tamam Flaş Tamam (Zaman - 00:01:15) Samsung Tool ile Tamamlandı v.18.9 Telefonun yazılımı bittiginde Samsung Tool ile Tamamlandı yazısını göreceksiniz.
İşlem bittiginde Telefonun bataryasını çıkarıp geri takın telefonu açın Telefon açıldıgında ayarlar kısmından Türkçe dili seçin işlem tamamdır.
İŞLEM TAMAMDIR!

DEVAMI>>

3 yorum:

  1. Acemi bir kullanıcı sorusu! Eski tuşlu model cep telefonlarını tamir format flaş atma v.s. Kullanabileceğim ortak bir box önerebilir misiniz. Eski nokyalar, samsun, motorolla panasonic eriksson v.s. Ama özellikle Nokia ve samsung telefonları.

    YanıtlaSil
  2. Nokia için box almanıza ğerek yoktur. Telefona usb kaplo takılıyorsa box almanıza ğerek yoktur bu linkteki programa bakabilirsiniz. http://www.imei.repair/2015/04/nokia-yazilim-flas-yukleme-islemi.html?m=1
    Nokia usb kaplo takılmayan modellerine jaf box veya atf box kullanabilirsiniz.


    Samasung modellerine ise spt veya z3xbox kullanabilirsiniz.
    Samsung ve nokia aynı box kutusunda olmuyor bu box cihazlarını kullanabilirsin.

    YanıtlaSil
  3. sebeke gitti nasıl gerı gelır

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair