Asus Tablet Tab 7 Format atma - Desen Kiliti Kaldırma - Facktory Reset - Hard Reset

Asus tab 7 wifi baglanmama surununu nasıl tamir edebiliriz birkaç taktik ve çözüm yolu paylaşacagız bu çözüm yolları %90 çözüm olacaktır.
İlk yöntem olarak tabletimizin hafıza kartını çıkaralım.Hafıza kartını çıkarttıktan sonra tapletinizi kapatıp açın ve wifi bağlanmayı deneyin.Bağlanması ğerekmektedir eğerki baglanmassa hafıza kartı takılı olmadan tabletini ayarlar menüsünden yedekle sıfırla menüsünü takip ederek tabletinizi formatlayın.Fotrmat işlemi bittikten sonra wifi baglantısını kontrol edin.
Asus tab 7 wifi baglanmama sorununu üstteki anlattıgımız yöntemle çözmeniz gerekmektefir hafıza kartında bulunan virüslerden kaynaklanabiliyor.
Biz asus tablet tab 7 cihazin wifi açılıyor yazısında kalan ve bağlanıyor yazısında kalan ve bağlanmayan cihazların sorunlarını hafıza kartından ve olanlarını hafıza kartını sökerek çözümledik.Programsal olanlarını fabrika ayarı yaparak tamirini ğerçekleştirdik.
Bu anlatıklarımızdan sonuç alamayan olursa asus tab 7 facktory reset işlemi yaparak denemelerini tavsiye ediyoruz facktori reset işlemi sistemi kople sıfırlama işlemidir.Facktory reset işlemi tuşlarla format işlemidir tuşları kullanarak formatlama işlemina facktori reset deniyor diğer ismide hard reset dir.
Facktory reset (hard reset) işlemi asus taplet tap 7 tabletinizi kapatın.
Ses açma +  Ses kısma + Açma kapama tuşlarına beraber basarak açın ve tuşları bırakmayın Recovery modda açılacaktır tablet.
Burda dakunmatik ekran çalışmayacaktır SES AÇMA ve SES KISMA tuşları ile menüleri seçebilirsiniz.
RECOVERY seçeneginin üzerine gelin ve tabletin açma kapama kilit tuşu ile ok leyin.
Asus tablet tab7 tabletiniz otomatik formatlanma işlemine geçecektir biz tablata dokunmuyoruz ekranda android resmi çıkacak ve Erasing yazısını göreceksiniz tabletimiz tabletteki bilgiler silinip ilk alınmış gibi hiç sizin ile alakalı bir bilgi olmadan açılacaktır.
Tabletiniz açıldıgında ufak bir kurulum yapmanız ğerekecektir dil ayarı ve wifi gibi kurulumunu yaptıktan sonra wifi açılması ğerekmektedir bu işlemden sonrada wifi açılmıyorsa kesinlikle programsal bir sorun olmadığını anladık demektir.
Videoda Facktory reset işlemi yapılmaktadır izleyebilirsiniz.

Eğerki Tabletiniz Wifisi halen açılmıyor ise bir Telefon tamircisine (Teknik Servis) götürmeniz ğerekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair