General Mobile Discovery Kamera silinmesi - Sensör hatası

General Mobile Discovery Telefonlarının çogunlukla verdigi hataları nelerdir, General Mobile Discovery kamera silme sorunu genelde General Mobile Discovery kullanan kullanıcılar bilir kamera sorununa nasıl bir düzeltme yapılabilir.



General Mobile Discovery kamerası gözükmüyor ise tu kilitine aldınız ve tukilitini açarken sola kaydırma yaptnız General Mobile Discovery kamerası açılmazsa kameranız arızalanmış demektir değişmesi ğerekmektedir General Mobile Discovery arka kamerası 50 tl teknikciler alıyor heralde 75 ila 100 tl arsında kamerayı taktırırsınız.
General Mobile Discovery tuş kilitinde açılıyor ise bu demektirki kameramız sağlam ama programsal kamera silinmiş bu sorunuda format yani facktory reset atarak düzeltebilirsiniz.
General Mobile Discovery facktory reset atıldığında düzelmeyen kameralar oluyor bu işlemide telefonunuzun yazılımını kople yüklemeniz gerekecektir.
General Mobile Discovery kamera silinme olayı ğenellikle telefon düştügünde veya telefonun ekran degiştiginde karşılaşacagımız bir problem olduğu için genellikle sağlam dokunmatik ekran kullanalım oda sadece orjinal ekranda sıkıntı çıkmıyor.

General Mobile Discovery başka bir sorunuda sensör hatası buda ekran degişiminden veya darbe sonucu sensörün bozulmasından kaynaklanıyor.General Mobile Discovery ekran degişimi yaptıysanız sensörünüz çalışmıyor ise kesinlikle başka yerde sorun aramayın ekrandan kaynaklanan bir hatadır ekranı aldığınız yerden degiştirin bence orjinal ekran taktırmaya önem gösterin.
General Mobile Discovery telefonlarında ekran degiştirdikten sonra ses proplemi kamera problemi ve sönser problemleri bunun gibi dokunmatik basma sorunları çıkabilmektedir.
Teknik işi toptan yapanlar nerde ucuz bir mal bulsunlar onu hemen alırlar bende teknik işi yaptıgımdan en çok kazıgı biz teknik servis işi yapan arkadaşlarımız yiyoruz. Adam para kazanacagım diye en ucuzunu buluyor bize satmaya kalkıyor sende zaten takıp kullana kadar parçanın kaliteli veya kalitesiz bir mal olduğunu çogunlukla anlıyamıyorsun takıyorsun 3 gün ğeçmeden taktıgımız parça bozuluyor müşteri seni buluyor tamirini yaptıırıyor ama biz teknikciler o aldığımız ürünü geri veremiyoruz.
General Mobile Discovery Telefonunda karşılaştıgınız sorunları yorum olarak yazarsanız başka kardeşlerimiz faydalanabilir.

4 yorum:

  1. Telefonda root varsa kolay. Yoksa tekrar stock rom yüklemen lazım. Eğer root varsa, discovery kullanan bir arkadaş sana kamera uygulamasını verecek. Olmazsa stock romu indirip içinden kamera uygulamasını da alabilirsin.

    YanıtlaSil
  2. merhabalar. GM Discovery 1 düşmeye bağlı ekran değişimi yapıldıktan sonra kamera flu görüp odaklanma yapmıyor ve bir de konusma sırasında mikrofondan ses cok az geliyor. bu sorunları yazılımsal olarak düzeltebilirmiyim yoksa parça değişimi mi yapmak gerekir. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. Çereçeli takma kamera ve sensör hatası alırsın piyasada orjinal dokunmatik yok gibi bir şey bende bu hatalarla çok karşılaştım ama çerçevesiz dokunmatik ekran baktığımda bu sorunlarla karşılaşmadım.
    Bence general mobile 1 modellerinde çerçevesiz ekran takın.

    YanıtlaSil
  4. Darbeden veya hangi bir nedenden ekran değişimi yaptırmanız ve kamera hatası ön ve arka kamera hatası alıyorsanız anakartın metal kısımlarının ekran çerçevesine dememesine dikkat edin

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair