LG Gb100 imei repair

Bilindiği üzere Z3x Box ile LG modellerinin de imei (seri numarası) onarım işlemleri yapılabilmektedir. Bu makalede Z3X Box ile LG Gb100 modelinin seri numarasını nasıl onarabileceğimizi anlatacağız.
Z3X Box bir imei onarım ve yazılım yükleme kutusudur.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
Genelde teknik servislerde bulunduğu için konu hakkında bilgisi olmayan arkadaşlar telefonlarını bu işlem için teknik servislere götürmelidirler.
LG telefon sürücülerini indirip bilgisayarınıza kurmanız gerekmektedir.LG sürücüleri BURADAN indirebilirsiniz.
İşleme başlamadan önce telefonun şarjının yeteri seviyede olduğundan emin olun.
LG 2-3G Tool programını çalıştırın.

DT-6X175 Z3XLG KF510 kablosunu boxa bağlayın.
Telefon çalışıyor haldeyken kabloyu telefona takın.

Programın Lg 2g sekmesini açin. Telefon modeli olarak LG GB110 modelini seçin. Z3X box com portunu seçin.
Repiar IMEI butonuna tıklayın. IMEI kutusu karşınıza gelecektir. Telefonun orjinal imei/seri numarasını yazarak OK butonuna tıklayın. İşlem hata verirse bunu bir kaç tekrarlayın.
Not: İletişim araçlarının imei-seri numaralarını değiştirmek suçtur. Lütfen telefonun orjinal imei-seri numarasını kullanın.

1 yorum:

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair