Samsung Galaxy Ace GT-S5830M imei repair Z3XBOX imei change

Samsung Galaxy Ace GT-S5830M telefonun imei tamirini z3xbox ile nasıl yapıldığını anlatacagız.
Samsung Galaxy Ace GT-S5830M genelde yazılım yüklemesinden sonra 0000000000/0 olan imei numarasını veya güncelleme yaptınız ve imei numarası boş gözüküyor ise telefonunuz çekmeyecektir.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Telefonun Menü>Ayarlar>Uygulamalar>Gelişim>USB Hata Ayıklama yı açın.
Z3Xbob programını çalıştırın.
S5830M modelini seçin.
Z3xbox comport seçili olsun.
speed 115200 seçili olsun.
Telefon açık olsun hata ayıklaması açtıgınızdan emin olun USB kaplo ile bilgisayara bağlayın.
Repair bölümüne girin IMEI kutucugunu işaretleyin telefonunuzun bataryasının altında yazan kendi orjinal 15 haneli imei numarasını kutucugun içerisine yazın.
Ok tuşunu tuşlayın otomatik telefonu görecek ve işlemi başlayacaktır.
Daha çndecen telefonu root lamışsanız Super user OK yazacaktır rootlu degilse bile z3xbox programı bu modeli kendisi root layacaktır.
Kısa bir işlem olacaktır.
Repair Done yazısını gördüğünüzde işlem tamamdır demektir.
Telefon kendini otomatik kapatıp açacaktır.
Telefon açıldığında *#06# tuşlayarak imei bölümünü kontrol ediniz.
Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir. Lütfen telefonun kendi orjinal imei numaralarını kullanın.

DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair