Samsung Galaxy S3 Mini FORMAT ATMA - Desen kiliti kaldırma

Samsung Galaxy  S3 Mini telefonun açılmama sorunları , samsung yazısında kalır açılmazsa , telefon açıkken menülerde hata verirse, telefonunuzun desen kilitini unuttunuz ve bloke ettiyseniz format işlemi yaparak telefonu tamir edebilirsiniz. Bu işlem için herangi bir program istemiyor, Teknik servise götürüseniz sizde 25 tl civarı para isteyecekler, tabiki teknik serv işi yapanlarda bunlardan para kazanacaktır, ama bizim anlatacagımız işlemi yaparsanız telefonunuzu kendiniz kolayca tamir edebilirsiniz.
Samsung Galaxy  S3 Mini Kapalı konuma getiriniz.
Telefon kapalı iken SES AÇMA + ORTA HOME TUŞU + KİLİT TUŞU beraber basın Samsung yazısı göründüğünde KİLİT TUŞU bırakın diğer tuşlara basmaya devam edin Biraz bekledikten sonra Telefonumuz Recovery Moda geçecektir telefon Recovery mode geçtiginde tuşları bırakabilirsiniz.
Bu bölümde dokunmatik ekran çalışmayacaktır, Ses Açma ve Ses Kısma Tuşları ile menülerin üzerine gezebilirsiniz Kilit Tuşu seçme tuşudur okeyleme tuşudur.
 .wipe data/facktory reset Seçeneginiz üzerine gelin kilit tuşuna bir kere basarak menüyü seçin.
Açılan ekranda -Yes -- delete all user data seçenegine gelin ve açma tuşuna bir kere basın Telefonu format lamaya geçecek kısa bir işlemden sonra telefonumuz formatlanmıştır.
Format işleminden sonra gelen ekranda -reboot system now seçeneginde iken kilit tuşuna basarak telefonunuzu yeniden başlatarak normal açılımını sağlayınız.
Telefon açıldığında yeni almış gibi ayarlarını yapın ve güle güle kullanın.

İŞLEM TAMAMDIR!

DEVAMI>>

2 yorum:

  1. s3 mini hard reset
    s3 mini hard reset olmuyor
    replika s3 mini hard reset
    çin malı s3 mini hard reset
    s3 mini hard reset sorunu
    s3 mini hard reset kore
    s3 mini hard reset atma
    s3 mini hard format olmuyor
    hepsi halletdu böyle bir site lazımdı açıldı

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair