Samsung galaxy s3 mini Donwload Moda Alma

Samsung galaxy s3 mini cep telefonuna yazılım rom veya başka bir program yüklemesi yapacaksaniz yazılım modu denilen Download Moda almanız ğerekmektedir.Android Telefonlarda Yazılım Modu yani Download Moda  tuşlarla Geçmektedir.
Download moda telefonun tuşlarını kullanarak geçmektedir.
Samsung galaxy s3 mini telefonunuzu kapalı konuma getirin.(telefonu kapatın)
Telefonun SES KISMA + ALT HOME TUŞU + KİLİT TUŞU tuşlarına beraber basılı tutun, az beklendikten sonra telefonun ekranına ingilezce bazı yazılar gelecektir, İngilizce yazılar geldiginde tuşları bırakın.
Bu Ekranda iken SES AÇMA tuşuna bir kere basın.
Samsung galaxy s3 mini telefonumuz Download Mod (Yazılım Modu) girmiştir.
Download modda yazılım yüklemesi riskli ve tehlikelidir, Yanlış yazılımı seçmeniz ve uyumsuz bir yazılım yüklemeniz sonucunda cihazınız kople susma riski olabilir, yani talefonunuz bozulabilir ve bir daha yazılım moduna geçmeyebilir.Yazılım seçerken güvenilir sitelerden indiriniz.
Download Modda telefon bilgisayara bağlandığında yazılım yüklemesi Comport verecektir.Yazılım yüklemesi yapılacagı zaman telefonun yazılım comport seçilerek yükleme işlemi yapılır.
Yazılım Mod da iken yükleme işleminden vazgeçerseniz yazılım modundan çıkmak isterseiniz Telefonunuzun Bataryası Çıkarıp geri takın, Telefonunuzu açın normal bir şekilde açılacaktır. Hiç bir zararı olmayacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair