Samsung GT-N7000 Galaxy Note imei repair Z3XBOX

Samsung GT-N7000 Galaxy Note Cep Telefonu bozulan silinen 000000000/0 düşmiş veya null olmuş imei numarasını z3xbox ile imei repair yaparak tamir edebilirsiniz.
Samsung GT-N7000 Galaxy Note model telefonuzun tamirini box cihazı omadan yapazsınız, Elinizde z3xbox cihazı veya başka bir box cihazı yok ise bir telefon tamircisine Teknik Servise gitmeniz ğerekecek.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Samsung GT-N7000 Galaxy Note Telefonunun imei tamiri yapabilmeniz için telefonunuzun Root lu olması ğerekmektedir, Samsung GT-N7000 Galaxy Note Root Yapma işlemine BURAYA Bakınız.
Telefonun Hata Ayıklamasını açınız.
Z3XBOX 3G Toll Programını açınız.

Z3XBOX programından N7000 modelini seçiniz.Telefon açık Bilgisayara bağlayın.
Z3xbox comport seçin (comportları deneyin) Speed kısmına 115200 seçin.
Repair Opttions bölümünden USB Modem seçili olsun.
Repair Bölümüne girin IMEI Kutucugunu işaretleyin, Telefonunuzun bataryasının altında yazan orjina kendi 15 haneli imei numarasını kutucugun içerisine yazın.
Ok buttonuna tıklayın.
Telefonu görüm işlemi başlayacaktır, Root Programı telefonun ekranında bizden izin isteyecektir.izinleri verin.
Telefon kendini resetleyecek ve açıldığına işlemi devam edecektir.
İşlem bittiginde telefon kapanıp açılmazsa siz telefonu kapatın açın işlem tamamdır.
İkinci yöntem Repair Options bölümünden Com Port Seçenegini seçerek yapabilirsiniz.
bu işlemde uart kaplo lazım olacagı için hazırlayınnız.
USB Kaplo ile bilgisayara bağlayın.Z3Xcomport seçin Repair bölümüne girin telefonun orjinal imeisini yazın Ok tuşuna basın. İşlem başlayaacak telefon kendini kapattığında USB kaplodan sökün uart kaploya bağlayın.Telefonu görecek ve repair işlemini tamamlayacaktır.


İŞLEM TAMAMDIR!

Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir. Lütfen telefonun kendi orjinal imei numaralarını kullanın.
DEVAMI>>


2 yorum:

  1. Yazılım otomatik olarak telefon kök yapamıyorsanız, o zaman elle cihazınızın kök gerekir.
    Mikro USB kablosu:
    1. Telefon açık olmalıdır.
    2.. "Uygulamalar" - - "Kalkınma" ("Ayarlar" - Android için "Geliştirici Seçenekleri" 4.0+). "Ayarlar" "USB hata ayıklama" Enable
    3. Basın "Onar" düğmesine basın.
    4. Açılan pencere dolgu onarmak ve kontrol için gerekenler alanları olarak bunu onarmak için gereken sadece "EFS Tamir".
    5. . "OK" tuşuna mikro uart kablo: (kullanım hatalar "Telefon No cevabı" "foud değil ... Samsung modemi arama" ya da varsa.) 1.. Telefon açık olmalıdır. 2.. "Uygulamalar" - - "Kalkınma" ("Ayarlar" - Android için "Geliştirici Seçenekleri" 4.0+). "Ayarlar" "USB hata ayıklama" Enable 3. Onarım seçenekleri "com-port" kontrol edin. 4.. Liman ayarlarında doğru com-port seçin. 4.. Mikro-USB kablosu aracılığıyla telefonu PC'ye bağlayın. 5. Basın "Onar" düğmesine basın. 6.. Açılan pencere dolgu onarmak ve kontrol için gerekenler alanları olarak bunu onarmak için gereken sadece "EFS Tamir". 7. "OK". 8. Masaj "COM Telefonu denetleme" zaman telefon yeniden başlatıldıktan sonra, mikro uart kablo telefon bağlayın.

    YanıtlaSil
  2. Usb hata ayıklama işaretli olması lazım. Z3X Samsung Tool programını açın. N7000 modelini seçin ve com port numaranızı ayarlayın. Telefon açıkken usb kabloyla bilgisayara bağlayın. Aygıt yöneticisinden sürücülerin doğru şekilde yüklendiğinden emin olun. Bazen bilgisayar başka bir model olarak görebilir. Bu şekilde olduğu zaman lütfen aygıtyın üzerine sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştirin.
    n7000 imei repair
    Sürücüler tamam ise Repair butonuna basın. açılan pencerede imei kutucuğunu işaretleyin ve telefonun orjinal resi numarasını yazın. OK butonuna basarak işlemi başlatın. Program işlem yaparken telefona kurduğumuz root programından izin isteyecektir. Lütfen ekrana çıkan uyarıya izin verin. Programı telefonu resetleyecektir. Telefon geri açıldığında program tekrar telefona bağlanmaya çalışacaktır. Bu esnada tekrar aygı yöneticisinden sürücülerin yüklenip yüklenmediğini kontrol edin. Eğer ünlem işareti varsa aygıtta lütfen sağ tıklayıp sürücüyü güncelleştirin. Herşeyi doğru yaptığınızda telefonun imei numarası başarıyla geri yazılacaktır. Telefonu usb kablosundan çıkarıp reset atın. İşlem tamamdır.

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair