Vodafone 985N Smart Format Atma - Desen Kilti Kaldırma

Vodafone 985N Smart Format atma desen kiliti kaldırma işlemini el ile yani tuşlarla format atarak kaldırabilirsiniz.
Vodafone 985N Smart Telefonuna desen kiliti koydunuz unuttuysanız bunuda hatırlamnız mümkün degilse bu işlemi ancak formatlayarak çözebiliriz.
Vodafone 985N Smart Format atacagımız için hafıza kartınızı ve sim kartınızı çıkarmaınızı öneririm.
Vodafone 985N Smart Telefonu Kapalı duruma getiriniz.
SES AÇMA + KİLİT TUŞU na beraber basınız ANDROID yazısını gördüğünüzde KİLİT TUŞU nu bırakın SES AÇMA tuşuna basılı tutmaya devam edin.
Bu menüde dokunmatik çalışmayacaktır. SES AÇMA ve SES KISMA Tuşları ile seçenekler üzerinde gezebilirsiniz. KİLİT Tuşu OK anlamına ğelir.
Dil Seçenegi Menüsü ekrana gelecektir, Menüden English Seçeneği üzerinde iken kilit tuşu ile seçiniz (Kilit Tuşuna bir kere basın)
Açılan menüden wipe data/factory reset seçeneginin üzerine ğelerek kilit tuşuna bir kere basın (Açma kapama tuşuna bir kere basın)
Açılan ekrandan Yes--delete all user date seçeneginin üzerine gelerek Kilit Tuşuna basın, Burada Telefonumuz formatlanacaktır, Bu işlmde kısa sürecektir Formatlama işlemini bitirince açılan menüden devam edelim.
Format atma işlemi bitmiştir artık telefonumuz formatlandı ama telefonumuzu açmak için reboot system now seçenegini seçerek kilit tuşuna bir kere basın, Telefonumuz otomatik açılacaktır, Telefona format atıldığı için biraz ğeç açılacaktır panik yapmayın.
İşlem tamamdır Vodafone 985N Smart format işlemi yapılmıştır desen kiliti kalkmıştır ve yazılımsal virüs varsa onların hepsi temizlendi telefonunuz ilk aldığınız gibi tertemiz olmuştur.

DEVAMI>>

1 yorum:

  1. Resetear / Reestablecer / Hard reset / Recovery mode Vodafone Smart 4 Power 985N - Phone&Cash

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair