Samsung SM-G130E Galaxy Star 2 Duos İmei repair z3xbox imei change

Samsung SM-G130E Galaxy Star 2 Duos (Galaxy Young 2 Duos) modelinin imei numarası sislinmişse veya bozulmuşsa bunu Z3X Box yardımıyla düzeltebilirsiniz. Z3X Box bir Samsung yazılım yükleme ve onarım program kutusudur. Normal kullanıcıysanız ve elinizde bu kutu yoksa lütfen bir teknik servise danışın.
Imei onarımını gerçekleştirmek için cihazın rootlu olması gerekiyor.
Cihazınız rootlu değilse buradan root işlemini gerçekleştirin.
USB hata ayıklama modu açık şekilde cihazınızı bilgisayara bağlayıp sürücülerin yüklenmesini sağlayın.
Samsung Tool programını açın.

G130E modelini seçin.
Öncelikle EFS yedeğinizi almanınız öneririz. Herheangi bir sorunda EFS yedeğini geri yükleyip telefonu ilk haline geri döndürebilirsiniz. EFS yedeği için EFS sekmesinde Read butonuna tıklayabilirsiniz. İşlem esnasında telefon ekranındaki izin isteklerini onaylayın.
Imei onarımı için Repair butonuna tıklayıp IMEI kutucuklarına imei numaralarınızı yazıp OK butonu işlemi başlatın. Repair done mesajını gördüğünüzde telefon kendini yeniden başlatacaktır. Teelefon açıldığında imei numaralarını ve şebekeyi kontrol edin. Ime numaraları düzelmesine rağmen şebeke alamıyorsanız Repiar butonundan Repair Network işemini yapın.
Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir. Lütfen telefonu orjinal imei numaralarını kullanın.

DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair