Samsung SGH-C270 imei repair Z3XBOX

Samsung SGH-C270 Cep telefonunu imei tamirini z3xbox cihazı ile nasıl yapıldıgından bahsedecegiz.
Samsung SGH-C270 cep telefonunu yazılım yüklemesi sonucu silinen imei numarasını Z3XBOX cihazı ile nasıl tamir yani imei repair yapılır onu anlatacagız.
Z3XBox bir Samsung box’ıdır. Diğer samsung boxları ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Z3XBOX 2 Tool programını açınız.

C270 modelini seçin.
Comport olarak z3xbox comport seçin.
IMEI kutucugunu işaretleyin ve telefonunuzun orjinal imei numarasını kutucugun içerisine yazın.
Samsung SGH-C270 imei repair yapmak için kullanacağımız kaployu z3xbox programında resimin altında yazacaktır Samsung SGH-C270 j750 kaplo kullanacagız.
Telefonunuzun bataryasını çıkarın J750 kaployu z3xbox kutusuna bağlayın diğer ucunuda telefona bağlayın ama telefonun bataryası takılı olmasın.
Repair kısmında yer alan custom a tıklayın.
"Please, connect phone and press power button 3 seconds" yazısını gördügünüzde telefonun bataryasını takın.
Otomatik telefonu görmesi lazım ve otomatik repair işlemini yapacaktır.
Repair OK. Yazısını gördügünüzde işlem tamamdır demektir telefonun kaplosunu çıkarın ve bataryasını çıkarıp ğeri takın telefonu açın.
*#06# tuşlayarak telefonun imei numarasını konrol edebilirsiniz.

Not: Türkiye Cumhuriyeti kanunlarınca iletişim araçlarının seri numaralarını değiştirmek suçtur. Lütfen telefonun orjinal seri numarasını kullanın.

DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair