Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d Yazılım Yükleme SPTBOX

Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d yazılım yükleme işlemini sptbox cihazı ile nasıl yüklenir anlatmaya çalışacagız. Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d yazılım çökmesi veya açılmama sorunu veya herangi bir nedenden dolayı yazılım yüklemesi ğerekirse sptbox cihazı ile yazılım yüklemesi yaparak bu gibi sorunları çözebilirsiniz.
Sizde SPTBOX veya başka box cihazı yoksa bir Teknik Servise Yani bir Telefon Tamircisinegitmeniz ğerekecektir.
SPTBOX bir Samsung Box Cihazıdır, Samsung Telefonlarına Yazılım yükleme Rom Yükleme ve şifre öğrenme şifre sıfırlama ve unlooc işlemi Format atma efs tamiri Gibi birçok foksiyonu vardır.
SPTBOX kurululum ve programına BURADAN Bakabilirsiniz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d türkçe dili içinde bulunan S6500DJVLC2 yazılımını sptbox supporttan indirin.İndşrdigimiz S6500DJVLC2 dosyasını rar dosyasında çıkarın.
SPTBOX programı açınız.
GT-S6500d modelini seçin.
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d Telefonunuzu download moda (Yazılım yükleme Modu)Alın.
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d Download moda almak içi SES KISMA + ORTA TUŞ (HOME TUŞU) KİLİT TUŞU (AÇMA KAPAMA TUŞU) BERABER BASIN İNGİLİZCE YAZILAR ÇIKTIĞINDA TUŞLARI BIRAKIN SES KISMA TUŞUNA BİR KERE BASIN TELEFON DOWNLOADİNG YAZISI GELECEK VE DOWNLOAD MODA ALIINMIŞ OLACAKTIR.
Telefon download modda iken USB kaplo ile telefonu bilgisayara bağlayın.Telefonun sürücüleri yüklendikten sonra telefon comport verecektir Sptbox tan telefonun comport unu seçin.
Samsung Galaxy Mini 2 GT-S6500d 3 tane yazılımı olacaktır indirdigimiz yazılımı PDA - CSC - Phone dosyalarını seçin.
Re-Partition kutucugunu işaretleyin.
Write buttonunu tıklayın SPtBOX otomatik olarak yazılımı yüklemeye başlayacaktır.
Detect Phone Connect ...
Connect Phone OK. Get PIT for Mapping ... Sending Pda Data ... Sending Csc Data ... Sending Phone Data ... Please Wait Reboot Phone ... Update Flash OK! Total Time: 394.12 s
Yazılım yüklemesi biraz uzun sürecektir yazılım yüklemesi bitene kadar kesinlikle telefonun kaplosunu sökmeyin aksi halde tamiri mümkün olmayan hatalar oluşabilir.
Tazılım yüklemesi bittiginde telefonunuz otomatik açılacaktır.Kurulumunu yapın güle güle kullanın.
İŞLEM TAMAMDIR!


DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair