Samsung SGH-A177 imei repair SPTBOX

Samsung SGH-A177 tuşlu klavyeli telefonun bozulan silinen imei numarasını sptbox cihazı ile nasıl tamir edilir nasıl imei repair yapılır ondan bahsedecegiz.
Samsung SGH-A177 telefonun yazılım yüklemesi sonucu silinen imei numarası veya güncelleme sonrası 000000000/0 olan imei numarasını sptbox cihazı ile nasıl imei repair yapılacagını anlatacagız.
Sizde SPTBOX veya başka box cihazı yoksa bir Teknik Servise Yani bir Telefon Tamircisinegitmeniz ğerekecektir.
SPTBOX bir Samsung Box Cihazıdır, Samsung Telefonlarına Yazılım yükleme Rom Yükleme ve şifre öğrenme şifre sıfırlama ve unlooc işlemi Format atma efs tamiri Gibi birçok foksiyonu vardır.
SPTBOX kurululum ve programına BURADAN Bakabilirsiniz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
SPTBOX Tool Programını çalıştırın.
SGH-A177 modelini seçin.
Comport olarak sptbox comport seçin.
Service tool bölümüne girin.
Repair IMEI kutucugunu işaretleyin ve telefonunuzun bataryasının altında yazan kendi orjinal 15 haneli imei numarasını kutucugun içerisine yazın.
E210 kaplosunu sptbox cihazına bağlayın.

Telefon kapalı olacak Facktory Mode Tuşuna basın ve e210 kaployu telefona takın takar takmaz telefonunuzun açma tuşuna bir kere basın.Connect Phone OK! yazısını gördügünüde telefonu görmüş demektir işlem kısa olacaktır.
imei repair işlemi bittiginde telefonun bataryasını çıkarıp takın telefonu açın ve *#06# tuşlayarak imei numarasını kontrol edin.

İşlem Tamamdır!

Not: İletişim araçlarının imei numaralarını değiştirmek yasal değildir. Lütfen orjinal imei numarasını kullanın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair