Samsung S6102 Galaxy Y Duos ROOT YAPMA

Samsung S6102 Galaxy Y Duos telefonunuzda yüklü olan uygulamaların donanım erişimlerini ve izin kontrollerini yönetmek istiyorsanız telefonu rootlamanız gerekecektir. Telefonu rootladığınızda telefona Superuser uygulaması yüklenecektir. Bu uygulama ile diğer uygulamaların izinlerini ve yetkilendirilmelerini kontrol edebileceksiniz.
Telefonu rootladığınızda telefonunuzdan herhangi bir bilgi silinmeyecektir. Ancak yine de isterseniz önemli bilgilerinizin yedeğini alabilirsiniz. Ayrıca telefonunuzu şarj ederek batarya şarj seviyesini en az %25 seviyesine getirin.
Not: Root işlemi telefonunuzu garanti dışı bırakacaktır.
İhtiyacınız olan dosyalar:
1: Samsung S6102 Root & Unroot
Yukarıdaki dosyayı indirip .rar’dan çıkardığınızda iki adet dosyanız olacaktır. Root update ve Unroot dosyaları. Bu iki dosyayı da hafıza kartınızın ana dizinine atın ve hafıza kartını telefonunuza takın.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses açma + home(orta tuş) + güç(açma-kapama) tuşlarına basıp basılı tutun. Ekranda samsung logosunu görünce güç tuşunu bırakıp diğerlerine basılı tutmaya devam edin.


Biraz sonra telefon Recovery mode‘ta açılacaktır.
Şimdi tuşları bırakabilirsiniz.
Yukarıdaki resimlerde de görüldüğü gibi önce apply update from sdcard seçeneğinin üzeirne gelip home(home tuşu ieş yaramazsa güç tuşunu kullanın) tuşuna basıyoruz. Açılan seçeneklerden hafıza kartına attığımız Root update.zip dosyasını seçip onaylıyoruz. Kısa bir yüklemeden sonra aynı ekrana geri dönecektir. Bu işlem telefonumuzu rootlamış olacaktır. Şimdi reboot system ile telefonu yeniden başlatabilirsiniz. İşlem tamamdır.
Unroot işlemi içinse aynı yönergeleri takip edin dosya seçiminde unroot.zip dosyasını seçin. Bu işlem de telefonunuzu unroot yapacaktır.

1 yorum:

  1. Yüklemeden Önce:

    Samsung USb Driverleri Bilgsiayara Yüklü olmalı
    cihazınızın Hata Ayıklama Modu aktif olmalı
    Telefon bataryanız %80 ve üzeri dolu olmalı
    Kişesel verilerinizi yedeklemeliniz
    cihazınızın bootloader kilidi açık olmalı
    Cihazınızı Kapatın ve usb kaplosu takılı ise kablosunu çıkarın
    Cihazınızı Sesaçma+Home+Power tuşlarına birlikte basarak, recovery modda açın
    Ses tuşlarını kullanarak “select update.zip from sdcard” seçin ve power tuşuyla onaylayın.
    Sonra sd karta taşıdığınız güncelleme dosyasını seçiniz.
    Yükleme tamamlanınca cihazınızı yeniden başlatın

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair