Vodafone 875 Smart Mini format atma desen kilidi kaldırma

Vodafone 875 Smart Mini telefonunuzu yazılımsal olduğunu düşündüğünüz nedenlerden ötürü ya da tek sefer veri veya uygulama sıfırlaması yapmak amacıyla formatlamak isterseniz bunu aşağıda anlatacağımız yöntemlerle yapabilirsiniz.
Formatlama işlemi telefona sonradan yüklenmiş tüm veri ve uygulamaları siler!
Bu yüzden işlem öncesi mümkünse veri yedeği alın.
 Ayrıca cihazın işlem sırasında kapanarak zarar görmesini engellemek amacıyla telefonu iyice şarj ederek, en az %50 seviyesine getirin.
Formatlama-sıfırlama işlemi için iki yöntemden istediğinizi seçebilirsiniz.
İlk yöntem Menü> Ayarlar> Yedekle ve sıfırla> Fabrika verilerine sıfırlama> Tlf. sıfırla> Her şeyi sil yörüngesini izleyerek, onay vermektir.
Onay sonrası telefon sıfırlama işlemi için kapanır ve temizlenerek yeniden başlar.
Kurulum yaptıktan sonra kullanıma devam edebilirsiniz.
Diğer yöntem ise ekran kilit desenin bloke etmek-unutmak veya uygulama hatalarından ötürü açılmayan,menü erişiminde sıkıntı yaşatan telefonlar için en geçerli yöntem olan donanımdan sıfırlama seçeneğidir.
Bu yöntem için telefonun fiziksel tuşlarından yararlanmalısınız.
 Telefonunuzu kapatın ve görselde aktarmaya çalıştığımız gibi ses açma ile açma-kapama(kilit) tuşlarına basarak telefonu açın.
Yani yapmanız gereken tuş kombinasyonu; ses açma tuşu + açma-kapama(kilit) tuşu şeklindedir.

Telefon açıldığında tuşları bırakmayın ve sistem ekranı gelene kadar yani telefon onarım moduna(recovery mode) geçene kadar basılı tutun.
Onarım modunda dokunmatik çalışmaz; ses kısma tuşuyla ‘wipe data/factory reset’ seçeneği üzerine gelin ve açma-kapama(kilit) tuşuyla onaylayın.
Yeni gelen ekran teyit amaçlıdır; yine ses kısma tuşu yardımıyla ‘yes-delete all user data’ seçeneği üzerine gelin ve yine açma-kapama(kilit) tuşuyla onay verin.
Telefon sıfırlama işlemini yapar ve ilk ekrana geri döner.
 Burada telefonu başlatmadan önce ‘wipe cache partition’ seçeneğini de onaylamak, cihazın ön belleğini de temizleyecektir.
En son ‘reboot system now’ seçeneğini açma-kapama(kilit) tuşuyla onaylamak, cihazın temizlenmiş olarak yeniden başlamasını sağlar.
Kurulumu yaptıktan sonra telefonu eskisi gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair