Samsung GT-S7582 Galaxy S Duos 2 Root Yapma Denendi Kesin Çözüm

Samsung GT-S7582 Galaxy S Duos 2 Root nasıl yapılır bunu kolay ve zararsız bir şekilde rootlama işleminden bahsedecegiz.
Bu işlemi başlamadan önce virüs programınız varsa devre dışı bırakmanız ğerekecektir kullanacagımız iroot programını virüs olarak ğörebilir ve silebilir.
Samsung GT-S7582 Galaxy S Duos 2 telefonunuzu rootlayarak telefondaki uygulamaların donanım erişimlerini ve izinlerini kontrol edebilirsiniz. Bazı uygulamalar daha fazla RAM veya CPU kullanımı için programlanmış olabilirler. Telefonunuzda root yetkisi yoksa izin verilen limiti kullanmak zorundadırlar. Root lu bir telefonda ise bu limiti aşıp uygulamanın istediği kullanıma izin verebilirsiniz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Root işlemi telefonunuzu garanti kapsamı dışına çıkaracaktır. Garantili bir telefonunuz varsa işlem yapmadan önce bunu göz önünde bulundurun. İşlem esnasında telefonunuzun kapanmaması için bataryayı şarj edip en az %50 seviyesine getirin.
Not: Root programı bazen virüs uyarısı vermektedir. Program virüslü değildir ancak işlem boyunca lütfen antivirüs programınızı devre dışı bırakın. Aksi tAktirde işlem başarısız olacaktır.
Not 2: Yaptığımız denemeler sonucu Android 4.2.2 yüklü bazı cihazların vRoot ile rootlanmadığını tespit ettik. Eğer vRoot ahata verirse lütfen makalenin sonunda CWM root işlemini yapını.
Not 3: Bu cihazı Kingo Android Root programı ile de başarıyla rootladık.
Not 4: Bu cihazı iRoot programı ile de başarıyla rootladık.
Birinci yöntem olarak vRoot programı ile telefonu nasıl rootlayabileceğinizi anlatacağız. İşlem esnasında telefon sürücülerinin otomatik yüklenebilmesi için bilgisayarınızda Kies programının kurulu olması gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies yoksa buradan indirip kurun. Programın açık olmasına gerek yok sadece kurulu olsun.
İhtiyacınız olan dosya:
– vRoot S7582
Dosyayı indirip kurun. (Antivirüs programınızın devre dışı olduğundan emin olun.)
Telefon menüsünden ayarlara girip geliştirici seçeneklerinden USB Hata Ayıklamayı işaretleyin.Telefonunuzun Menü>Ayarlar>Daha Fazla>Geliştirici seçenekleri>USB Hata Ayıklamayı aktifleştirin.Geliştirici seçenekleri mevcut degil ise Menü>Ayarlar>Daha Fazla>Cihaz Hakkında>Yapım Numarası na 7 kez tıklayın Geliştirici seçeneklerini aktif edin Menü>Ayarlar>Daha Fazla>Geliştirici seçenekleri>USB Hata Ayıklamayı aktifleştirin.
vRoot programını açın ve telefonu usb kablosuyla bilgisayara bağlayın.

Telefonu bilgisayara bağladığınızda ilk resimde de gördüğünüz gibi sürücü yüklemesi başlayacaktır. Bu işlem 5 dakikayı geçebilir. Lütfen yüklemenein bitmesini bekleyin. Sürücüler yüklendiğinde ikinci resimde görülen ROOT butonu aktifleşecektir. ROOT butonuna tıklayın ve işlemin bitmesini bekleyin. Çıkan uyarılara Evet/Tamam diyin. Kısa bir süre sonra üçüncü resmi göreceksiniz. Bu telefonunuz rootlandı demektir. USB kablosunu telefondan çıkarabilirsiniz.




Yazılım Yüklemesi Yaparak Root yapma işleminden bahsedecegiz.
Odin ile Rootlu Yazılımı Yükleme yaparak kolayca root yapablirsiniz.İlk önce Lazım olan yazılım dosyasını indirelim.
Pre_Rooted_GT-S7582 Yazlımını indirin.
Yazılım dosyasının içinde odin programı mevcuttur. Dosyalarımızı rara dosyasından çıkarın.
Odin Progrmını açınız.
İndirdigimiz Pre_Rooted_GT-S7582 Dosyasını PDA Bölümüne seçin Telefonunuzu Download moda alın.
Downlod moda almak için Telefonun Ses Kısma + Orta Tuş + Kilit Tuşuna Beraber basın ingilizce yazılar geldiginde tuşları bırakın SES Açma Tuşuna bir kere basın Download moda geçecektir.
Telefon Download modda iken USB Kaplo ile bilgisayara baglayın.
ID:Com kısmında telefonun yazılım modunda verdigi comport gözükecektir.
Start Tuşuna basın Yazılım Yüklemesini başlatın.
<ID:0/022> Added!!
<ID:0/022> Odin v.3 engine (ID:22)..
<ID:0/022> File analysis..
<ID:0/022> SetupConnection..
<ID:0/022> Initialzation..
<ID:0/022> Get PIT for mapping..
<ID:0/022> Firmware update start..
<ID:0/022> system.img
<ID:0/022> NAND Write Start!!
<ID:0/022> RQT_CLOSE !!
<ID:0/022> RES OK !!
<ID:0/022> Removed!!
<ID:0/022> Remain Port ....  0
<OSM> All threads completed. (succeed 1 / failed 0)
<ID:0/041> Added!!
<ID:0/041> Removed!!

RES OK!! Yazısını gördügünüzde yazılım işlemi bitmiştir telefon kapanıp açılacaktır açıldıgında telefonun menüsünde SuperSu uygulaması yüklenmiş olacaktır.
İşlem bukadar kolay denendi ve zarasız bir şekilde root lama işlemi yapıldı.
Telefon açıldıgında google play durduruldu hatsı aldım Facktory reset yaptım oda düzeldi kolay gelsin ustalar.
S7582 telefonu rootlama işlemini kolayca yaptık.İŞLEM TAMAMDIR!.


DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair