ANDROİD CHAZLARA VROOT İROOT DOWNLOAD


Not: Yeni güncelleme ile programın ismi iRoot olarak değişmiştir.
Android cihazlarınız rootlayarak cihazda root yetkisine yani en üst düzeyde kontrol sahibi olursunuz. Çeşitli uygulamalar Android sistemine kurulduktan sonra gerek donanım erişimi için gerekse sistem kodlarına erişmek için izin isterler. Rootlu bir cihazda bu izinleri kontrol edebilmeniz sağlanır.
Root işlemi cihazınızı garantı kapsamı dışına çıkarır. Garantili bir telefoununuz veya tabletiniz varsa bunu göz önünde bulundurun.
Başlamadan önce lütfen bilgisayarınızdaki antivirüs programını devre dışı bırakın. Çoğu antivirüs programı vRootu virüs olarak görmektedir. Rootlama işini bitirdiğinizde antivirüs programınızı tekara aktif hale getirebilirsiniz. Ayrıca telefonunuzun sürücülerinin otomatik olarak yüklenebilmesi için bilgisayarınızda Kies programının kurulu olmsı gerekmektedir. Bilgisayarınızda Kies yoksa lütfen buraya tıklayarak indirin. Android 4.3 ve üstü için Kies 3, alt sürümler için Kies programını indirin. Programı kurduktan sonra bilgisayarınızı resetleyin.
Ağaşıdaki linkten vRoot dosyasını indirip kurun.
-vRoot Android Root
Telefonuzun ayarlar sekmesine girin ve usb hata ayıklama modunu aktifleştirin. Android 4 altı sürümlerde uygulama yöneticisinde, android 4 üstü cihazlarda ayarlar sekmesindeki geliştirici seçeneklerinde bu modu bulabilirsiniz. Telefonun ayarlarında geliştirici seçenekleri yoksa lütfen cihaz hakkında menüsüne girerek yapı numarası seçeneğine üst üste 7 defa dokunun. Bu işlem geliştirici seçeneklerini aktifleştirecektir.




Not: Bazı cihazlarda Kinguser sadece Çince diliyle gelmektedir.

imei repair