Kingo Android Root programı DOWNLOAD


DİKKAT: Sitemizde anlatılan bütün işlemler tarafımızca denenmiştir. Buna rağmen yapılan yanlış yüklemeler veya işlemler cihazınıza ciddi yazılımsal zararlar verebilir! Anlatılan işlemi yapıp yapmamak sizin kararınıza bırakılmıştır. Ne yaptığınızdan emin değilseniz, lütfen konuya hakim birine danışın.


Kingo Android Root programı Android işletim sistemine sahip cihazları (tablet, telefon, replika cihazlar) rootlamaya yarayan ufak bir programdır. Daha önce vRoot programını anlatmıştık ancak vRoot programının hem İngilizce hem de Türkçe dil desteği iyi değildi.
Kingoo Android Root ise cihazınızı rootladığında cihaza SuperSu uyguamasını kurar. SuperSu uygulamasının hem ingilizce hem de Türkçe dil desteği mevcut. (Türkçe dili tüm cihazlar için aktfi olmayabilir.)
Root işleminin cihazınızı garantı kapsamı dışına çıkaracağınız bilmeniz gerekmektedir. Garantili bir cihazınız varsa işlemden önce bunu göz önünde blundurun.
Kingo Android Root ile işlem yapabilmek için bilgisayarınızda cihazınızın sürücülerinin olması gerekmektedir. Bazı sürücüleri program kendisi yüklese de sürücü bulunamadığında işlem yapamazsınız. Sürücü ile ilgili problem yaşarsanız lütfen yorum kısmından mesaj bırakın. Yardımcı olmaya çalışacağız.
Not: Kingo Android Root programı güncellenmiştir. İşlem esnasında kendini güncellemek isteyecektir lütfen yeni sürümü inidirp kurun.
Kingo Android Root
Programı indirip kurun. Kurulumdan sonra programı açın.





Cihazınızın ayarlar bölümüne girip Geliştirici seçeneklerinden USB hata ayıklama modunu aktifleştirmelisiniz. Android 2.3 için bu seçenek Uygulama Yöneticisi – Geliştirici bölümündedir.
Cihazınızı usb kablosuyla bilgisayara bağlayın ve programın cihazı görmesini bekleyin. Bağlantı aşamasında telefon ekranında çıkan uyarılara Tamam diyin.
Cihaz bağlandığında ROOT butonu aktifleşcektir. Butona tıklayın. Rootlama işlemi başlayacaktır. Rootlama işlemi bittiğinde telefonunuz kendini yeniden başlatacaktır. Telefon açıldığında menüye bakın SuperSu uygulamasını göreceksiniz. İşlem tamamdır.
imei repair