Samsung Galaxy ace GT-S5830i imei repair SPTBOX imei change

Samsung Galaxy ace GT-S5830i modelinin spt box ile imei tamirini yapacagız, Samsung Galaxy ace GT-S5830i Modellerinde genelde karşılaştıgımız imei silimesi *#06# yaptıgımıda imei kısmı boş gözüküyor ve hat çekmez veya 000000000000/0 olur ozamanda hat çekmez bu sorunu yani imei repair işlemini SPTBOX ile yapacagız.
imei repair işlemini Box cihazı olmadan henüz tamiri olmamaktadır, Normal kullanıcı iseniz box cihazınızda yoksa bir TEknik Servise Gitmeniz ğerekecektir.
Samsung Sürücülerin bilgisayarımızda yüklü olması ğerekmektedir, SPTBOX yüklerken sürücüler yüklenmiş olması ğerek ama sürücülerle sıkıntı olursa Bilgisayarımıza Samsung kies kurabiliriz, Samsung kies kurdugumuzda Samsung modellerinin sürücüleri otomatikmen bilgisayarrımıza yüklenmiş olur, Samsung Kies BURADAN indirebilirsiniz.
SPTBOX programını açın.
GT-S5830I Modelini seçin.
Telefonun menü > ayarlar > Uygulamalar > Gelişim >USB hata ayıklama yı açın.
USB Kaplo ile bilgisayara bağlayın, Sürücülerin yüklenmesini bekleyin, Sürücüler Yüklendiğinde Telefon comport verecektir Port Kısmına Telefonun Comport Seçin, Hız kısmıda USB seçili olsun.
Repair imei kutucugunu işaretleyin telefonun bataryasının altında yazan kendi orjinal 15 haneli imei numarasını kutucugun içine yazın.
Reset pohone işaretlerseniz sptbox telefona formatta atacaktır size kalmış telefonuda formatlamak isterseniz Reset pohone yi işaretleyin.
Unloock işaretli olsun.
Facktory Mode Tuşuna basın, Telefonu otomatik Görecektir, Kısa bir işlemden sonra telefon kapanıp açılacaktır.Telefon açıldığında *#06# yaparak imei kısmını kontrol ediniz, Telefona hat takarak çekişini konrol ediniz.
Not : Hata alanlar Pach yazılımını yükleyerek tekrar denesinler GT-S5830i Pach Yazılımı işlemine BURAYA Bakabilirler.
NOT: İletişim araçlarının imei(seri) numarasını değiştirmek suçtur! Lütfen telefonun orjinal seri numarasını kullanın!


DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair