Nokia 7230 RM-604 Arapça yazılım yükleme


Nokia 7230 RM-604 Model cep telefonuna arapca yazılım yükleme işleminden bahsedecegiz, Günümüzde süreli halkımızda çovaldı ve teknik servis işi yapan telefoncu arkadaşlardan arapça dil istenmeye başladı, Bizde Nokia 7230 RM-604 model telefona arabça dil yüklemesi yaptık nasıl yapıldığınıda paylaştık.
Biz bu yükleme işlemini Nokia BEST programı ile yaptık, BEST programı ücretsiz ve Tüm hepsini katıyorum nokia box cihazlarının hepsinden daha kaliteli bir programdır.
NOKIA BEST programını BURADAN indiriniz.
Nokia Telefonumuzu bilgisayarda işlem yapabilmemiz için Nokia sürücüleri bilgisyarımızda yüklü olması ğerekmektedir, Nokia sürücülerini BURADAN indirin ve bilgisayarınıza kurulumunu yapın.
Nokia 7230 RM-604 Model telefonumuzun arapça yazılımı BURADAN indiriniz.
Türkçe yüklemek isterseniz BURADAN indirebilirsiniz.
İndirgimiz dosyaları rar dosyasından çıkarınız.
Best Programını açınız.
Flashing Bölümüne  girin, Resimde gözüktüğü gibi Use INI ve Manuel işaretleyin, Selenct Model Kısmından telefonun rm-604 kodunu seçin,MCU + PPM1 + CNT1 kısımlarına yazılım dosyalarını seçin, DeadMode kutucugunu işaretlein, FLASH buttonuna tıklayın, Açılan uyarı penceresine Tamam ok deyin, Hızlı bir şekilde Telefon kapalı bataryasını sökün takın usb kaplo ile bilgisayara bağlayın Telefonun açma tuşuna bir kere basın,Telefonu otomatik ğörecek ve yazılımı yükleme işlemine başlayacaktır.
Yazılım işlemi yükleme işlemi bitene kadar bekleyin, Bu modelde nokia7230 modelinde fazla uzun sürmeyecektir.
Yazılım bittiginde telefonun bataryasını söküp takın telefonu açın.

İŞLEM TAMAMDIR!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair