Samsung Galaxy ace GT-S5830i Yazılım yükleme SPTBOX flah yükleme

Samsung Galaxy ace GT-S5830İ Modeline Yazılım yükleme işlemini SPTBOX ile yapacagız, Değişik Box cihazları ilede Yazılım yükleyebilirsiniz, Bizim elmizde SPTBOX olduğu için Biz SPTBOX ile Samsung Galaxy ace GT-S5830İ modeline türkçe yazılım atacagız.
Samsung Galaxy ace GT-S5830İ telefonunuz açılmıyor, Samsung yazısında takılı kalıyor ve kapanıyor ise ve bunu gibi tüm yazılımsal sorunları ortadan kaldırmak için yazılım yükleme işlemi yapacagız.
SPTBOX programını açın SPT Support tan S5830IZCLE2_Cal_Date_Patch yazılımını indirin. BURADAN da indirebilirsiniz.

İndirdigimiz Dosyaları rar dosyasından çıkarın,SPTBOX Yazılımında  4 Adet dosyası bulunmaktadır.
SPTBOX tan Flash Tool Bölümüne Gelin, MODEL Bölümüneden GT-S5830i Modelini Seçin.
Samsung Galaxy ace GT-S5830İ Download moda alın Download Moda Nasıl Alınız BURAYA Bakın.
Telefon Download Modda iken USB Kaplo ile bilgisayara baglayın, Sürücülerin Yüklenmesini Bekleyin, Sürücülerde Sorun yaşıyorsanız Samsung sürücülerin bilgisayara yüklemniz için Samsung KİES yükleyin sürücüler otomatik Bilgisayarınıza Yüklenmiş olacaktır.Kies Programını BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendiginde Telefon comport verecektir, Telefon Comport Seçiniz.
+ Adet dosyamızı indirdigimiz yerden seçelim, Modem Boot Update - Re-Partition Seçili olsun.
Wirite Butonuna tıklayın, Telefonu otomatik görecektir yazılımı yüklemeye başlayacaktır, Kısa bir yazılım yüklemesinden sonra telefonumuz açılacaktır, Telefonumuz recovery Modda açılır ise Tekrar bir yazılımdaha yükleyin,Telefonu tekrar Download Moda Alın tekrar aynı yazılımı yükleyin ikincide telefonumuz full yazılım olmuştur.
Not: gt-s5830i modellerinde recovery modda açılır ise ikinci kez yazılım atın, Bir sorun olduğuna işarttir recovery modda açılması.
İŞLEM TAMMADIR!


DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair