Samsung Galaxy S3 GT-i9300 FORMAT ATMA -Şifre sıfırlama -Desen kiliti açma

Samsung Galaxy S3 GT-i9300 telefonunuzu donma, kasılma, ağır çalışma, anormal çalışma vb. sebepler dolayısıyla sıfırlamak istediğinizde aşağıda, görsel yardımıyla da anlatmaya çalışacağımız yöntemleri uygulayabilirsiniz.
Bu işlem güvelik kiliti kaldırma işlemi için - Desen kilidi unutulma ve kaldırma işlemi için - Komple format atmak için - Programda hata mesajları alınırsa - Goole Play hesabını silmek için ve bunlar gibi çok hatararı düzeltmeye ğereksinim duyulduğunda bu format atma işlemini yapınız.
Formatlama işlemine başlamadan önce lütfen telefonunuzun şarjının %50 veya üzerinde olmasını sağlayın. Eğer telefonunuz formatlama işlemi esnasında düşük şarjdan dolayı kapanırsa umulmadık sorunlar meydana gelebilir.
Ayrıca mümkünse kaybolmamasını istediğiniz verilerin yedeğini alın.
İlk anlatacağımız yöntem telefonunuzun menüsüne ulaşamadığınız durumlar(ekran kilit desenini unutmak gibi) için en geçerli yöntemdir.

Öncelikle Samsung Galaxy S3 GT-i9300 telefonunuzu kapatın, sonra ses açma tuşu + home(orta) tuşu + açma-kapama/kilit(on/off) tuşlarına beraber basıp bekleyin, telefon titreyip açılacaktır.
 Android logosu çıkınca açma-kapama tuşunu bırakın ve home(orta tuş) ile ses açma tuşlarını basılı tutmaya devam edin. Bir süre sonra sistem ekranı çıkacaktır.

Bu ekranda dokunmatik çalışmayacağından ses kısma tuşu yardımıyla ‘wipe data- factory reset’ seçeneğinin üstüne gelin ve açma-kapama(kilit) tuşuyla onaylayın.
Bir sonraki ekranda yine ses kısma tuşu vasıtasıyla ‘yes — delete all user data’ seçeneği üzerine gelip tekrar açma-kapama(kilit) tuşu ile onaylayın.
 Telefon sıfırlama işlemini otomatik olarak yapacak ve telefonu sıfırlayacaktır.
İşlem bittikten sonra yeni gelen ekranda ‘Reboot system now’ seçeneğini açma kapama(kilit) tuşu yardımıyla onaylayıp telefonunuzu ilk günkü gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.
İşlem tamamdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair