Samsung GT-S3850 Corby 2 Yazılım Yükleme SPTBOX

Samsung GT-S3850 Corby 2 Model Telefonumuza SPTBOX ile yazılı yükleme işleminden bahsedecegiz, Yazılımsal Sorunlar varsa telefonunuz durmadan kendini kapatyorsa veya virüs gibi sorunlarınız varsa yazılım yükleyerek bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz.
Samsung GT-S3850 Corby 2 Yazılımına SPTBOX Supporttan S3850XXKC2_OXCKC4 bu modeli indirebilirsiniz içinde Türkçe dili mevcuttur.S3850XXKC2_OXCKC4 Yazılımını BURADAN da indirebilirsiniz.
Samsung sürücüleri bilgisayarınızda yüklü olması ğerekmektedir.Samsung sürücülerin bilgisayara yüklemniz için Samsung KİES yükleyin sürücüler otomatik Bilgisayarınıza Yüklenmiş olacaktır.Kies Programını BURADAN indirebilirsiniz.
İndirdigimiz yazılımı bir klasör içerisne rar dan çıkarınız.
SPTBOX programını açın.

GT-S3850 Modelini seçin.
Samsung GT-S3850 Corby 2 Telefonumuzu Download moda alın, Ses kısm + arama tuşu + Kilit tuşuna beraber basarak download moda alın.Download moda Nasıl alınır BURAYA Bakabilirsiniz.
Telefon Download modda iken USB kaplo ile bilgisayara baglayın. Sürücülerin yüklenmesini bekleyin sürücüler yüklendikten sonra telefon comport verecektir port kısmına telefonun comport seçiniz.
Dosyalarımızı indirdigimiz yerden teker teker seçelim, Alt kısımdaki pfs ve Fota yazılım kısımları boş kalsın.
Reset MSLCode 16 işaretlemeyin, imei repair işlemi yapacaksanız Reset MSLCode 16 işaretleyin, Çünki Reset MSLCode 16 işaretlerseniz imei numaranız 000000000/0 gözükecektir veya imei not active gözükecektir.
Wirite Buttonuna tıklayın, Telefonu otomatik sörecek ve yazılımı yüklemeye başlayacaktır sptbox.
İşlem bitene kadar telefona dokunmayın, İşlem bittiginde telefon kendini kapatıp açacaktır.
Telefon açıldığında işlem tamamdır başarılı bir şekilde Samsung GT-S3850 Corby 2 model telefonumuza yazılımını yükledik.
İŞLEM TAMAMDIR!

BU MODELİN TÜM İŞLEMLERİNİ ĞÖR>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair