Nokia C1-01 RM-607 Türkçe Yazılım Yükleme

Nokia C1-01 RM-607 Yazılım yükleme işleminden bahsedecegiz, Nokia C1-01 RM-607 Cep telefonuz nokia yazısında kalıyor, Nokia C1-01 RM-607 rehbere girmiyor, Nokia C1-01 RM-607 arama yaparken karşıdaki telefonu açınca kapanıyor ise Nokia C1-01 RM-607 yazılım yüklemesi yaparsanız bunları düzeltebilirsiniz.
Nokia C1-01 RM-607 telefona nokia best programı ile kolayca yazılım yükleyebilirsiniz, Nokia Best programı ücretsiz bir programdır, Nokia modellerine şifre sıfırlama format atma ve yazılım günclleme ve yazılım yükleme işlerine yarayan güzel bir programdır.
Nokia sürücüleri bilgisayarımızda yüklü olması ğerekmektedir, Nokia sürücülerini indirin ve kurun.
Nokia Sürücüleri İndir
Ğerekli Dosyalarımızı indirelim
Nokia Best indir.
Nokia C1-01 RM-607 Türkçe yazılımı indir.
İndirdigimiz yazılımları rar dosyasından bir klasör içerisine çıkarınız, Nokia best programının ismini degiştirdigimiz için www.imei.repair gibi gözükmektedir.


Nokia best programını çalıştırın.
Repair bölümüne girin, Resimde sıralanmış şekilde yapın, Selenct Model Bölümünden RM-607 Modelini seçin, Use UNI ve Manuel işaretleyin, İndirdigimiz Nokia yazılımını seçin MCU + PPM1 + CNT1 Dosylarını teker teker seçin.
DeadMode işaretleyin, FLASH tuşuna basın, Açılan uyarı penceresinden Tamam tıklayın, Best nokia programı geri sayıma başladıgında, Telefon kapalı olacak USB Kaplo ile bilgisayara bağlayın, Telefonun açma tuşuna bir kere basın.
Telefonu otomatik olarak görecek ve yazılımını yükleme işlemine başlayacaktır, Telefona yazılım bitene kadar dokunmayın, Yazılım bittiğinde telefonumuz Test Mod da açılacaktır, Telefonun bataryasını söküp takın telefonu açın.
Bukadar kolay bir işlem.
İŞLEM TAMAMDIR!
Soru ve sorunlar için alttaki yorum bölümünden irtibat kurabilirsiniz.

BU MODELİN TÜM İŞLEMLERİNİ ĞÖR>>



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair