Samsung Galaxy S gt-i9000 Yazılım Yükleme

Samsung Galaxy S gt-i9000 telefonunu Android OS, v2.1 "Eclair" yazılımı ile gelen bir telefon ancak Gingerbread 2.3 sürümüne yükseltilebilir.
Henüz Türkiye için resmi Kies sürümü yayınlanmamış olsa bile Gingerbread 2.3.6 versiyonunu telefonunuza yüklemek isterseniz aşağıdaki yöntemle bunu gerçekleştirebilirsiniz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Yazılım güncellemesi – yüklemesine başlamadan önce lütfen bilgilerinizin yedeğini alın ve bataryanızın şarj seviyesinin %50’nin üzerinde olmasını sağlayın.
Ayrıca yükleme yapmadan önce telefonunuzu formatlayarak daha sağlıklı bir yükleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Telefonunuzu nasıl formatlayacağınızı öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.
Yükleme yapmak için aşağıdaki dosyayı indirip .rar’dan klasore çıakrıyoruz. Klasör aşağıdaki gibi gözükecektir.
Galaxy S i9000 JW6_Jv8_JW1

Odin3-v1.3 programını açıyoruz.



JW6_Jv8_JW1 dosyasını PDA butonuna basarak seçiyoruz. Başka hiç bir işaretleme ve dosya seçimi yapmıyoruz.

 
Telefonumuzu kapatıyoruz ve telefon kapalı iken ses kısma + home + açma kapama tuşlarına beraber basıp telefonun ekranında Download Mode yazısı çıkmasını bekliyoruz.
Android logosu ve Download Mode yazısı çıkınca tuşları bırakıyoruz ve telefonumuzu usb kablosu ile bilgisayara bağlıyoruz. Programın ID:COM kutucuğunda telefonun bağlantı noktası yazacaktır. (Eğer bağlantı sağlanamazsa Odin programını açıp kapatın, eğer hala bağlantı kurulamıyorsa lütfen buraya tıklayuarak Kies programını bilgisayarınıza kurun.)
Herşey tamam ise Start butonuna basıp yükleme işlemini başlatıyoruz. ID:COM kutucuğunun üstünde PASS yazısı görmedikçe telefonun bağlantısını kesmeyin.
PASS yazısı çıktığında telefon kendini yeniden başlatacaktır.
Bağlantıyı kesebilirsiniz.
Tebrikler telefonunuzda artık Gingerbread 2.3.6 Android sürümünü kullanıyorsunuz.
NOT: Yukardaki yöntem başarılı bir şekilde denenmiştir. Eğer telefon modeliniz i9000 değilse lütfen yukardaki işlemleri yapmayınız. Ayrıca eğer daha önce telefonunuza modifiye yazılım olan Jelly Bean yüklenmişse lütfen yukardaki işlemleri yapmayınız. Cihazınızda ciddi sorunlar meydana gelebilir.

Samsung Galaxy S i9000 Format Atmak İçin Tıklayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair