Z3XBOX Samsung sgh-u800 Format Atma Güvenlik kiliti Kaldırma - Sim Kiliti kaldırma

Samsung sgh-u800 cep telefonun sim kiliti koydunuz unuttuysanız veya güvenlik kiliti koydunuz unuttunuz bu şifreleri telefon açılmadıgı için box kutusu olmadan açamazsınız.
Samsung sgh-u800 sim kilitini veya güvenlik kilitini z3xbox cihazı ile açacagız siz normal kullanıcı iseniz bir telefon tamircisine giderek 25 tl gibi bir ücret ile açtırabilirsiniz.
Z3XBox bir Samsung box’ıdır. Diğer samsung boxları ile de bu işlemi yapabilirsiniz.
Bu gibi sorunları box cihazı olmadan tamir edemezsiniz biz z3xbox cihazı ile tamir edecegiz.Siz normal kullanıcı iseniz box cihazınız yok ise bir telefon tamircisine danışın bir Teknik servise gidin.
Z3xbox cihazı samsung cihazlarına yazılımsal tamir program yükleme güncelleme yükleme ve unutulan şifreleri görebilme gibi yazılımsal tamir box udur.
Z3xbox cihazı kaplo seti ile satılmaktadır her telefona her kaplo oluyor z3xbox cihazının yardım bölümünde kullanılacak kaployu yazıyor siz kaplo setinden kullanılacak kaployu bularak o kaplo ile işlem yapıyorsunuz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Z3xbox programı açın.
U800 modelini seçin.
USB koplo ile yapacagız.
Telefon açık olsun USB kaplo ile bilgisayara baglayın ve sürücülerin yüklemesini bekleyin otomatik sürücüler yüklenmesi ğerekmektedir sürücüler yüklendiginde Telefon Com port verecektir.
Sürücüler ile sorun olursa manual yani siz kendiniz sürücüleri yüklemeniz gerkecektir.
Sürücüleri yüklemek için için BURADAN indirin rar dosyasından bir klasör içerisine çıkarın ve sürücüleri yüklerken çıkardıgınız klasörü göstererek yüklemesini yapın.
Telefon Comport seçin ve Kullanıcı Kodu Kısmında bulunan Oku ve Sıfırla tuşları ile tamir edebilirsiniz.
Telefondaki bilgileri silmek silmek istemiyorsanız Oku Tuşuna basarak koydugunuz ve unuttugunuz güvenlik şifrelerini öğrenebilirsiniz.Resimde gözüktügü gibi Telefon Kiliti (güvenlik kilitdi) 447749 okumuştur ve Sim Kilidi 12345 kodlarını okudu yani bizim şifresini okuttugumuz telefonun şifreleri bunlardır.
Sıfırla tuşuna basarsanız telefondaki bilgileriniz geri dönüşülmeyecektir silinecektir.
İşlem tamamdır Denenmiştir.
Sürücüler yüklenmesi kesinlikle önemlidir sürücüler ile sorun yaşarsanız sonuç alamazsınız.
İŞLEM TAMAMDIR!
Sadece Format atacaksınız üateki işlemleri yapmanıza ve boz cihazınızın olmasına ğerek yoktur.
*2767*3855# tuşunu tuşlayarak kolayca formatlayabilirsiniz.
Telefonunuzun Arama bölümüne *2767*3855# tuşlarını yazarsanız telefonunuz otomatik kendini formatlayacak ve ilk aldıgınız gibi olacaktır kesinlikle silinen rehberiiniz veya resimleriniz ğeri alınamaz formatlamadan önce alacagınız bilgileri alın.


DEVAMI>>


1 yorum:

  1. Samsung U800 telefonunuz ağırlaşmışsa veya takılıyorsa artık formatlamanın zamanı gelmiş demektir.
    Telefonunuza uygulayacağınız format işlemi telefonunuzdaki tüm bilgileri silecektir. O yüzden lütfen önce bilgilerinizin yedeğini alın ve batarya şarj seviyesinin %50’nin üzerinde olmasını sağlayın.
    Formatlama işlemine başlamak için sim kartınızı ve hafız kartınızı telefonunuzdan çıkarabilirsiniz. Telefonu açın ve ana ekranda iken *2767*3855# kodunu tuşlayın.
    Bu kodu tuşladıktan sonra telefonda “Just Wait a Moment” diye başlayan bir uyarı yazısı göreceksiniz.
    Telefon kendini yeniden başlatana kadar lütfen telefonu kapamatmayın veya bataryayı sökmeyiniz.
    Telefon yeniden açılınca fabrika ayarlarında açılmış olacaktır.
    Şimdi telefonunuzu yeniden kişiselleştirmeye başlayabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair