Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 Root Yapma

Tablet da Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 root yapmak işlemini kolayca yapabilirsiniz sitemizde denenmemiş ve uydurma hiçbir yazı makale yayınlamamışız bu yöntemde tarafımızca denenmiş bir root işlemidir.
İşelme başlamadan önce kesinikle samsung telefon sürücüleri bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir aksi halde sonuç alamazsınız sürücüleri bilgisayarımıza eksiksiz bir şekilde yükleme işlemi için samsung kies programını indiriin ve bilgisayara kurunuz kies programının açık olmasına gerek yoktur bilgisayarımızda kurulu olsa yetiyor.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Şimdi Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 root yapacagımız İroot Programını BURADAN indirin ve bilgisayarımıza kurun.
İroot Programı açın.
Tapletimizin arama tuş yerine *#0808# tuşlayınız MTP- ABD SEÇENEGİNİ SEÇİN Ok tuşuna basın.
Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 Ayarlardan Geliştirici Seçeneklerinden USB hata ayıklaması nı aktifleştirin.
Tabletimizi USB kaplo ile bilgisayara bağlayın İroot programı otomatik görecek ve yazılımlarını yükleme işlemine başlayacaktır bu işlem zararsız ve basitbir root şeklidir kesinlikle taplete ve telefonlara zarar verdigini ben görmedim ve duymadım.
Tabletin sürücülerini ve gerekli yazılımları yükledikten sonra bizden root yapılsınmı diye izin isteyecektir izinlerini verin ve root işlemi tamamlandıgında taplet kendini kapatııp açacaktır.
iroot programındaki android reminden işlemin başarılı olup olmadıgını anlayabilirsiniz. Gülen android resminden işlemin başarılı bir şekilde bittigini anlatıyor asık suratlı resim ise işlemin başarılı geçmedihgini ve root işlemi olmadıgı anlatmaktadır.
Samsung Galaxy Tab 3 SM-T211 modeli biz iroot programı ile kolayca root işlemi yaptık sizde kesinlikle root layabilirsinbiz hata ve ya sorun yaşayan arkadaşlar samsung sürücülerini tekrar kurmayı denesinler.

DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair