Samsung GT-I9305 Root Yapma Kesin çözüm

Samsung Root İşlemi Yani Telefonu Yetkilendirme işlemi yapacagız.
Root işleminin amacı Android işletim sisteminde yönetici konumuna yükselmektir. Yönetici konumu size yazılımda değişiklik yapma hakkı tanır. Kod bilginiz olmasa bile çeşitli uygulamalar ile telefonu kendinize göre kişiselleştirebilirsiniz.
İşleme başlamadan önce bilgisayarınızda samsung sürücüleri yüklü olması ğerekmektedir, Aksi halde telefonu bilgisayarınız tanıyamacak ve görmeyecktir, Samsung sürücüleri yüklemek isterseniz Samsung KİES programını bilgisayarınıza kurunuz sürücüler otomatik bilgisayarınıza yüklenmiş olacaktır.
Samsung KİES BURADAN indirebilirsiniz.
Sürücüler Yüklendikten sonra işleme başlayabiliriz.
Anlatacağımız root işlemini Android 4.3 Jelly Bean yüklü Samsung i9305 Galaxy S3 LTE modelinde başarıyla uyguladık. Farklı bir sürüm kullanıyorsanız işlem başarıyla sonuçlanmayabilir.
Root işlemi telefonunuzdan herhangi bir bilgi silmeyecektir ancak yine de olası aksi bir durum olma ihtimaline karşı önemli bilgilerinizin yedeğini almanızı öneriyoruz. Root işlemi telefonu garanti kapsamı dışına çıkaracaktır.
İhtiycını olan dosyalar:
1: Odin Downloader
2: i9305 auto root update
Her iki dosyayı da indirip winrar veya winzip ile bir klasöre çıkarın.
Telefonu kapatın. Telefon kapalıyken ses kısma + home(orta) + güç tuşlarına basıp telefonu açın. Ünlem işaretli uyarı levhasının olduğu ekran geldiğinde tuşları bırakıp bir kere ses açma tuşuna basın. Bu işlem telefonu Download Mode‘a sokacaktır. Telefon Download modundayken USB kablosuyla bilgisayara bağlayıp sürücülerin yüklenmesini bekleyin.
Odin programını açın.

Bağlantı sağlanmışsa ID:COM kutusuğunda bağlanılan port numarası gözükecektir.

PDA butonuna tıklayıp indirmiş olduğunuz CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.tar.md5 dosyasını seçin ve işlemi başlatmak için Start butonuna tıklayın.
Kısa bir yüklemeden sonra RES OK! mesajını göreceksiniz.
Bu esnada telefon kendini yeniden başlatacak ve root işlemini yapacaktır.
Telefon normal şekilde açılana kadar bekleyin.
Telefon açıldığınıda Google Play Store uygulamasını açıp “Supersu” diye aram yapın ve çıkan SuperSu uygulamasını güncelleyin. 
Güncelleme bittikten sonra SuperSu uygulamasını açın.
Knox ile ilgili bir uyarı verecektir. Knox’u devre dışı bırakmak için Tamam butonuna dokunun.
 Knox devre dışı kaldığında işlem tamam demektir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair