İPhone Format Atma

İPhone 6S plus modeline nasıl fabrika ayarına dönülür yani format atılır ondan bahsedecegiz.İPhone 6S plus modelinde donma veya uygulamalarda açılmam veya çalışmama hatalarını formatlayarak düzeltebilirsiniz.
Apple iPhone 6S akıllı telefonunuzda sürekli donmalar, takılmalar, kasılmalar başladıysa, telefonunuz sürekli kapanıp-açılıyorsa, sürekli hata vermeye başladıysa ya da parolalarınızla ilgili sıkıntılar yaşamaya başladıysanız ilk olarak format atma işlemiyle sorunlardan kurtulmayı denemelisiniz. Format atma işlemi akıllı telefonlara herhangi bir zarar vermediği gibi aksi bir durum oluşmadıkça eskisinden daha iyi çalışmasını da sağlar.
iPhone 6S modelinde format atma işlemi için 2 farklı seçenek bulunur. Bunlardan ilki menü üzerinden içerik ve ayar sıfırlaması yapmak, diğeri ise iTunes yardımıyla baştan yazılım yüklemesi sağlamak. Dolayısıyla iPhone 6’da format için herhangi bir kod ve tuşlarla format imkanı yoktur!
iPhone 6S’inizi formatlamaya karar verdiğinizde işlem öncesi veri yedeği almayı, şarj düzeyinin en az %25 olması gerektiğini unutmayın ve iPhone’umu Bul özelliğini kapatın. iPhone’umu Bul özelliğinin açık olması durumunda işlem sırasında telefon App Store ya da iCloud hesap bilgilerinizi girmenizi isteyecektir.
Bizim anlatagımız telefon İPhone 6S ama diğer modelleride aynı yolu kullanarak formatlama işlemi yapabilirsiniz.
Yapılması ğereken telefonunuzu açın Menü> Ayarlar> Genel> Sıfırla> Tüm İçerik ve Ayarları Sil> iPhone’u sil yolunu izleyerek format atabilirsiniz.
İPhone 6S plus ve diğer modellerin hepsini aynı yötemle formatlayabilirsiniz unutulan güvenlik kilitini telefonun menüsüne ulaşamadığınız için bu yolu kullanamazsınız o yüzden yazılım yüklemesi yaparak güvenlik kilitini kaldırabilirsiniz.
İPhone telefonlarına nasıl yazılım yüklemesi yapabiliriz derseniz konuların altında yazan DEVAMI>> buttonlarına tıklayarak diğer işlemlerine bakabilirsiniz.
İPhone Telefonlarına format videosunuda altta izleyebilirsiniz.

DEVAMI>>

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Üye Olmadan Kolayca Soru Sorun veya Yorum Yapın

imei repair